Loading...

Certificering

Vakkundig en bewust

Onze mensen maken het verschil. Zij zijn betrokken en vakkundig en hebben veel ervaring met en vakkennis over beheer en onderhoud van (vaar)wegen en alles wat daarbij hoort. Wij hechten veel belang aan permanente educatie door middel van opleidingen, cursussen en het behalen van certificaten.

Wij zijn ons bovendien bewust van onze maatschappelijke opgaven. Zowel op het gebied van veiligheid, als op het gebied van duurzaamheid. De Jong Zuurmond wil verantwoord en duurzaam ondernemen en werken aan evenwicht in de driehoek people-planet-profit.

Dat vraagt zowel een open blik naar ‘buiten’ als een goede focus op risicobeheersing, planning en kwaliteit. Ook conformeren wij ons als vanzelfsprekend aan alle geldende kwaliteits-, proces- en veiligheidsnormeringen. Wij bieden zodoende altijd de optimale én aantoonbare kwaliteit. Wij blijven continu scherp op de veranderingen in de wereld om ons heen en spelen daar adequaat op in. Wij zetten fors in op innovatie en ontwikkeling van tools en kennis, zodat wij altijd voorop blijven lopen in de markt.

De Jong Zuurmond wil verantwoord en duurzaam ondernemen en werken aan evenwicht in de driehoek people-planet-profit. Dat vraagt zowel een open blik naar ‘buiten’ als een goede focus op risicobeheersing, planning en kwaliteit.

CO2 prestatieladder

DJZ Groep streeft bij haar werkzaamheden naar het zoveel mogelijk reduceren van de CO2 uitstoot. Hiervoor worden de eisen van de CO2 prestatieladder gevolgd.

Certificering

De Jong Zuurmond is al vele jaren gecertificeerd volgende de systeemnormen NEN-EN-ISO 9001 (kwaliteit), VCA (veiligheid) en NEN-EN-ISO 14001 (milieu).


vind ons

Bel ons
0345 - 68 45 90
Adres
Katijdeweg 20
4153 RG Beesd