Loading...

Infrabeheer

Wij weten altijd hoe de weg erbij ligt

De Jong Zuurmond is één van de grootste marktpartijen van Nederland op het gebied van inspectie, onderhoud en beheer van (vaar)wegen en hun omgeving. Als specialist in assetmanagement en marktleider op het gebied van prestatiegerichte onderhoudscontracten is De Jong Zuurmond een belangrijke partner van Rijkswaterstaat, de provincies en gemeenten.

Wij vinden het onze verantwoordelijkheid dat de (vaar)wegen en hun omgeving er goed bij liggen. Wij nemen daarbij alle infrastructurele taken als totaalpakket over. Dat biedt u optimale synergievoordelen en maximale efficiency en effectiviteit. Ook financieel. Uw project is bij ons in goede handen!

~~

Wij werken pro-actief met geavanceerde methoden en technieken om de conditie van de (vaar)wegen continu in beeld te hebben. Ook toezicht en controle zijn vast onderdelen van onze werkzaamheden. Wij houden onze opdrachtgevers via rapportages continu op de hoogte van de voortgang en stand van zaken.

Zo zorgen wij voor heldere afspraken en minimale verrassingen!

Concreet kunt u bij ons terecht voor:

• Prestatiegerichte onderhoudscontracten
• Assetmanagementcontracten
• Inspecties en rapportages


Inspecties en rapportages

Meten is weten. Dat geldt ook voor de toestand van de (vaar)wegen en de naastliggende bermen, kunstwerken en alles wat daarbij hoort. Dagelijks zijn onze inspecteurs op weg om te kijken of alles nog aan de eisen van het contract voldoet.

Assetmanagement

De Jong Zuurmond is specialist in assetmanagement. Als moderne en complete servicedienstverlener zorgen wij voor uw kunstwerken en andere eigendommen op en langs de (vaar)wegen.

Specialist in onderhoudscontracten

Wij voeren voor onze opdrachtgevers het beheer en onderhoud uit voor hun complete areaal. De communicatie verloopt via één aanspreekpunt. Dit zorgt voor korte lijnen en snelle inzet van benodigde acties.


Gallery


vind ons

Bel ons
0345 - 68 45 90
Adres
Katijdeweg 20
4153 RG Beesd