Loading...

Onderhoud

Home  /  Onderhoud

Al uw onderhoud onder één dak

Het beheer en onderhoud van (water)wegen en de daarbij behorende viaducten, tunnels, bruggen en andere kunstwerken, behelst een breed scala aan activiteiten. Bij De Jong Zuurmond vindt u een totaalpakket aan dienstverlening onder één dak, met één centraal aanspreekpunt voor al uw onderhoudsvragen. Dat is wel zo makkelijk.

Bovendien zorgen wij er voor dat alle voorkomende dienstverlening optimaal op elkaar is afgestemd. Efficiënt en effectief zetten wij alle beschikbare kennis en ervaring in om voor elke vraag de best passende oplossing te verzorgen.

Concreet houden wij ons bezig met:

  • Wegonderhoud
  • Asfaltverhardingen
  • Wegmarkeringen
  • Geleiderail
  • E&W installaties
  • Kunstwerken
  • Groenonderhoud
  • Beton- en conserveringswerkzaamheden
  • Reiniging
  • Waterwegen / baggerwerk

Wij houden wegen in conditie

Dagelijks rijden onze weginspecteurs over de Nederlandse wegen. Wij weten dus altijd hoe de weg erbij ligt en wat er nodig is om de wegen in conditie te krijgen en houden. Het onderhoud van wegen is d

Specialist in geleiderail

De Jong Zuurmond is specialist in het plaatsen, onderhouden en renoveren van geleiderailwerken en in het uitvoeren van spoedreparaties hieraan.

Alles over asfalt

Een belangrijk onderdeel van wegenonderhoud is het onderhoud aan de asfaltverhardingen. De Jong Zuurmond heeft hiervoor alle benodigde kennis en ervaring in huis en beschikt bovendien over een uitgebreid machinepark om deze werkzaamheden uit te voeren.

Schoon, heel en veilig!

Schoon, heel en veilig zijn de randvoorwaarden voor ons wegenonderhoud. Het schoonmaken van wegen en kunstwerken is daarbij een belangrijk speerpunt. Voor alle mogelijke reinigingswerkzaamheden op en langs wegen beschikken wij over volledig gekwalificeerd

Elektronische installaties

De Jong Zuurmond is verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van elektronische en werktuigbouwkundige installaties langs diverse rijkswegen. Denk bijvoorbeeld aan openbare verlichtingsinstallaties, VRI-installaties, ‘U rijdt te snel’-installaties

Beton- en conserveringswerken

Kunstwerken die deel uitmaken van het wegennet staan dagelijks bloot aan wisselende omstandigheden. Schoon, heel en veilig is de norm en we werken preventief als het gaat om onderhoud.

Wegmarkeringen

Wegmarkeringen vormen de ruggengraat van ons wegenstelsel. Ze leiden ons over en langs de weg, langs werkzaamheden en zorgen voor veiligheid op de weg. Het aanbrengen van wegmarkeringen is een secuur werk, dat vakmanschap en kennis van zaken vereist.

Groene vingers

Verzorgde groenvoorzieningen brengen rust en ruimte. Onze medewerkers hebben veel ervaring met onder andere onderhoud van het groen in een complete wijk, het aanleggen van beplanting of het maaien van gras van bermen en taluds.

Maaien tot in de puntjes

Een goed onderhouden berm of een strak gemaaid gazon. Het zijn de puntjes op de i in de openbare ruimte. DJZ is specialist in maaiwerkzaamheden. Langs wegen, op gazons of op taluds.

Boomverzorging

Het verzorgen van bomen vereist een secure aanpak en de juiste deskundigheid. Het proces van aanplanten, controle, rapporteren en onderhouden moet op een beheerste manier worden uitgevoerd. De Jong Zuurmond is gecertificeerd volgens de ‘Groenkeur BRL Bo


Gallery


vind ons

Bel ons
0345 - 68 45 90
Adres
Katijdeweg 20
4153 RG Beesd