Loading...

Services

Home  /  Services

Wij houden altijd ons hoofd koel

Bij De Jong Zuurmond zijn wij gewend onder extreme omstandigheden te werken. Een ongeluk zit in een klein hoekje en komt meestal nooit alleen. Dan is het zaak dat u kunt rekenen op een professionele en vakkundige partner die het hoofd koel houdt. De Jong Zuurmond heeft dag en nacht materiaal stand-bye, zowel op het eigen bedrijfsterrein als op vele andere locaties in Nederland. In geval van nood kunnen wij zonder tijdverlies direct naar de betreffende plek vertrekken en daar de benodigde verkeersmaatregelen plaatsen.

Wij werken met de beste en modernste middelen en methoden en beschikken over één van de meest innovatieve machineparken in onze branche. Veel materieel is specifiek ontworpen voor De Jong Zuurmond, gebaseerd op onze ervaring. Zo zorgen wij zelfs in geval van nood, voor een beheerste en veilige situatie.

Concreet zijn onze services:

  • Incidentmanagement
  • Calamiteiten
  • Verkeersmaatregelen
  • Gladheidsbestrijding

Incident Management

Een ongeval of calamiteit is altijd vervelend en zorgt voor veel ongemak. De Jong Zuurmond is 24/7 snel ter plaatse en zorgt ervoor dat alle benodigde maatregelen snel en veilig genomen worden.

Calamiteiten

Calamiteiten en verkeersongevallen zijn helaas nooit uit te sluiten. De Jong Zuurmond staat daarom 24/7 voor u klaar om 100% betrouwbare service te verlenen,

Verkeersmaatregelen

Onze medewerkers werken dag en nacht aan en langs de weg. Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is om adequate verkeersmaatregelen te treffen. Goede afzettingen leiden verkeersstromen letterlijk in goede banen.

Gladheidbestrijding

Sneeuw- en ijspret betekenen voor ons hard werken. Bij gladheid en sneeuwval worden alle beschikbare voertuigen ingezet om de wegen, maar ook andere terreinen en sluiscomplexen, binnen korte tijd weer


Gallery


vind ons

Bel ons
0345 - 68 45 90
Adres
Katijdeweg 20
4153 RG Beesd